Efectuam montaje si reparatii plase contra tantarilor.

Efectuam montaje si reparatii plase contra tantarilor. Denumire serviciu: Efectuam montaje si reparatii plase contra tantarilor.
Firma: TermopaneDepozit
Producator: Termopan
Detalii serviciu: Oferim solutii complete reparatii termopane, revizii termopane si plase tantari (reparatii sau montaj). Venim in intampinarea dumneavoastra cu solutii complete pentru usi si ferestre (reparatii, reglaje, revizii, plase insecte). Servicii: -reparatii si reglaje feronerie termopan orice tip si orice model -reglare, inlocuire balamale ferestre si usi orice model -reparatii rulouri -reglaje orice tip de ferestre sau usi din aluminiu sau PVC -inlocuire feronerii defecte termopan -modificare deschidere geam termopan -montare sistem oscilobatant pentru termopan -plase insecte pe balama cu inchideri magnetice -modificari din geam fix in deschidere simpla sau dubla si multe alte solutii de reparatii sau modificari.
 
TermopaneDepozit Firma: TermopaneDepozit
Categorie:
Site: www.depozitplasetantari.com
Adresa: Strada Alexandru Serbanescu, nr. 41
Tel: 0720574144
Descriere firma: Oferim solutii complete reparatii termopane, revizii termopane si plase tantari (reparatii sau montaj). Venim in intampinarea dumneavoastra cu solutii complete pentru usi si ferestre (reparatii, reglaje, revizii, plase insecte). Servicii: -reparatii si reglaje feronerie termopan orice tip si orice model -reglare, inlocuire balamale ferestre si usi orice model -reparatii rulouri -reglaje orice tip de ferestre sau usi din aluminiu sau PVC -inlocuire feronerii defecte termopan -modificare deschidere geam termopan -montare sistem oscilobatant pentru termopan -plase insecte pe balama cu inchideri magnetice -modificari din geam fix in deschidere simpla sau dubla si multe alte solutii de reparatii sau modificari.

Contacteaza firma:
TermopaneDepozit

Nume:
Email:
Tel:
Mesaj: